Fellesferie var ingen hinder for godt oppmøte på Kobberpila. Nærmere seksti påmeldte og over all forventning for arrangøren.

Regionsmesterskap

Lørdag ble det arrangert regionsmesterskap med finaleskyting.  Det ble finaleskyting i de fleste klasser.

Som forventet var poengsummene lave første dagen. Terrenget er for mange utfordrende å lese og med mange lange utfordrende avstander i tillegg, var det vanskelig å skyte opp mot de høyeste summene. 

Deltakerklasser lørdag

Instinktklassen hadde den største deltakelse med 32 deltakere til sammen fordelt på fem klasser. I barebowklassene var det 12 deltakere fordelt på fire klasser. Mens langbue hadde 10 deltakere totalt fordelt på tre klasser. Buejeger stilte en deltaker og i compound var det 8 deltakere fordelt på to klasser. Recurve var også representert med totalt 5 deltakere fordelt på tre klasser.

Finaleskyting er det ikke så mange stevner i Norge som holder. Det var derfor et kjærkomment tilskudd under regionsmesterskapet lørdag.

Resultatlistene ble for noen endret etter finalene.

Resultater fra regionsmesterskapet finner du her

Kobberpila tradisjonelt stevne

Søndag var løypene noe endret og avstandene var litt kortere på mange av målene i forhold til dagen før. Dette gjorde også at poengsummene ble noe høyere i de fleste klasser.

Deltakertallet lavere

12 deltakere i barebow fordelt på to klasser, en buejeger og 8 compoundskyttere fordelt på to klasser, 27 instinktskyttere fordelt på tre klasser igjen den største klassen. Langbueklassen stilte 9 deltakere fordelt på tre klasser og recurve med 2 deltakere i en klasse.

Resultater fra Kobberpila søndag finner du her

Et flott arrangement hvor det var lagt opp til felles grilling mellom konkurranse og premieutdeling

Bilder fra stevnet finner du her

Tekst: Hilde Haldorhamn

Foto: Renée M. Svendsen