Land Bueskytterklubbhar lagt ned mye godt arbeid i forkant av stevnet klubben arrangerte i august. Ikke bare har de klart å få en full løype med dyr, de har i tillegg flere dyr enn det som må til for å få en fullverdig løype.

Lørdag opprant med litt utrygt vær. Noe yr og til dels regn la likevel ingen demper på selve konkurransen. En godt planlagt løype i et veldig varierende terreng. Her har klubben et godt utgangspunkt for å kunne variere løypa mye, noe de også hadde klart til dag to. 

Ny løypetrase dag to

Noe av løypa var lagt i en annen sløyfe for å få til nye traseer. Flere av målene ble stående på samme sted. Den ene dagen skjøt man oppover, dagen etter var løypa lagt om slik at det samme målet ble skutt fra motsatt retning og ny vinkel. Godt planlagt.

Det var flest skyttere som deltok lørdag, men med beliggenheten denne banen har, er det kort vei for veldig mange skyttere både fra østlandet, men også fra vestlige klubber.

Dette gjør at et godt levert stevne vil tiltrekke seg flere deltakere også for neste sesong. 

Alt i alt et godt gjennomført stevne både med hensyn til løype, men også gjennomføringen av selve mesterskapet bådet teknisk og rask oppdatering av resultater i ianseo.

Land Bueskytterklubb viser med dette at de ikke tar lett på verken sikkerhet eller forventninger som legges i et slikt stevne. Kvalitet fra start til mål. Godt levert. 

Det er allerede approbert stevne for 2020 og dette er lagt til august. 

Overnattingsmuligheter

Overnattingsmulighetene på stedet var heller knappe, men med flere campingplasser og hytteutleie i relativt kort avstand, er det mulig å komme seg til stevneplassen på mindre enn 20 minutter om en ikke benytter seg av mulighetene som finnes i tilknytning til løypa.

Resultater lørdag:

 Resultater søndag:

Bilder fra Randsfjordjakta finner du her

 Tekst og foto: Hilde Haldorhamn