Da er det på tide å lansere disse sidene! Det gjenstår en god del småpuss her fortsatt. Men vi får bygge det opp sammen etterhvert. Disse sidene er utviklet av Pål Messenlien. De har vært under utvikling over lengre tid.

Hilde Haldorhamn har hjulpet med tekstlig innhold og Bjørn Storøien har hjulpet med ide og konsept.

Ide til sidene kommer fra de Danske sidene til 3D Archery Denmark.

Nyheter og rapporter

Vi har et ønske å kunne tilby en nyhetskanal hvor man kan legge ut informasjon om kommende stevner eller rapporter fra arrangerte stevner med resultater, bilder og annet. Har du lyst til å hjelpe oss med denne jobben så ta kontakt.

Stevnekalender

Dette har vært den største jobben. Vi samler inn informasjon fra flere forskjellige steder. Denne er et system som ligger bakenfor nettsidene og vil oppdatere seg hver natt. Tanken er at vi vil kunne tilby en god oversikt over stevner i Norden. Og kanskje senere andre deler av verden. Det vil etterhvert bli mulighet for å kunne publisere egne stevner og hendelser via nettsiden. Les mer om systemet her.

Skytterprofiler

Når du registrerer deg en bruker på siden så har du muligheter til å legge inn litt ekstra informasjon om deg som skytter. Denne kan du fortløpende oppdatere selv og den blir synlig på sidene. Vi skjuler noe informasjon for brukere som ikke er pålogget. Ønsker du ikke å vise noe informasjon så kan du fortsatt registrere deg og velge under registreringsprossesen at du ikke vil vise noe informasjon offentlig. Les mer om vårt personvern.

Oversikt over 3D baner

Det er et ønske om å kunne tilby 3D miljøet i Norge med en oversikt over baner og trenings områder for skytterne. For å kunne registrere bane så må du først lage deg en bruker. Ønsker du ikke å vise all informasjon om f.eks lokasjon til banen så fyller du kun inn postnummer og land. Vi tar gjerne i mot forbedringsforslag på hva som registreres på denne oversikten.

Veien videre

En nettside blir aldri ferdig. Det har vært diskutert mye forskjellige funksjoner fremover. 3D Sesongen har akkurat startet på et nytt år, og kanskje vi kan få fylt opp disse sidene med mange fine artikler og innhold som kan være nyttig. Ta kontakt hvis du ønsker å hjelpe til.

Vennlig hilsen

Pål Messenlien