Hva er egentlig målet?

Hva er egentlig målet?

Første dag med konkurranse er over, og jeg husker hvorfor jeg holder på med dette. 

– Kroppen er rar, sa Nina i dag tidlig da vi kjempet oss fram mot en plass på oppvarmingslinjen. 

Og det er jeg helt enig i. Den overrasket meg med å være helt rolig i dag tidlig, magen pustet og hodet var klart. Helt til den første pilen forlot buen, da kom skjelven. På oppvarmingen! Makan! 

Men så starter alvoret. Gruppene blir fulgt ut i løypa, startsignalet går, og den første pilen som teller i konkurransen sitter der den skal. Og det er da jeg husker det. Husker hvorfor jeg er her, hvorfor jeg har hatt dette som et langsiktig mål, og hvorfor jeg orker alle tankene og nervene som kretser rundt i den rare kroppen min i lange tider før dette øyeblikket. 

For det er en så utrolig fin følelse når alt er stille rundt deg, landskapet er så flott som her, teknikken jeg har trent så hardt på stemmer, og alle tanker om alt mulig annet bare gir slipp – det er her og nå man må være. 

Og der og da er det perfekte skuddet målet. 

For flere måneder siden var EM det store målet langt der framme, men det er så mange mål underveis! I dag var det store målet å komme blant de ti beste, men egentlig er hver eneste pil et mål i seg selv. Og i dag har jeg fokusert godt på hver eneste en av de, selv om ikke alle var 100%, jeg har storkost meg med utsikten, gruppa med skyttere og alle de fine og spennende målene i og rundt Bohus festning. Å få skyte på en hubro i et tårnvindu er en opplevelse i seg selv! Og at all denne moroa fører med seg en fjerdeplass i første kvalifiseringsrunde, gjør det jo enda artigere! 

I kveld er målet en god natts søvn, så får vi se hva den rare kroppen kan finne på til i morgen. Hodet mitt gleder seg i alle fall! 

Om forfatteren

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *