Førstereis med lykkeamulett

Førstereis med lykkeamulett
Jeg er ikke akkurat utrustet med det samme motet som Katniss Everdeen i Hunger Games, og heldigvis trenger jeg det ikke heller. Jeg skal hverken kjempe i dødsleker eller ta livet av presidenter. 

Men det er mulig nervene og panikken kan sammenliknes, når man som førstereis til et 3D EM står til start sammen med Europas beste skyttere. 

Jeg aner ikke hva jeg kan forvente. Hvor vanskelig er banene? Hvor gode er egentlig de andre skytterne? Hvordan er opplegget rundt arrangementet? Har jeg glemt noe viktig hjemme? Har jeg egentlig alt klart til teknisk kontroll, og hva gjør jeg hvis noe er galt? Har jeg med meg nok piler? Og er jeg egentlig en reell konkurrent for resten av skytterne? Kommer jeg til å bli så nervøs at jeg bare detter sammen? 

Det finnes mye å bekymre seg over, men i motsetning til Katniss har jeg også mye å glede meg over. Jeg er jo her i Gøteborg nå! Og skal få lov til å gjøre mer av det jeg liker aller best – skyte bue i skogen. Jeg har fått mange gode ord og råd i tiden før EM, men det beste kom fra Ola. «Ikke legg for mye press på deg selv, husk at EM er premien for god skyting gjennom hele sesongen». Det har jeg tatt med meg (Takk, Ola!), og skal ha med meg gjennom dette mesterskapet. 

Når i tillegg de fineste sønnene på 11 og 13 år egenhendig har kjøpt lykkeamulett til meg fra Hunger Games, da er jeg klar. Selv uten motet til Katniss. 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *