I forbindelse med at EM er lagt til Gøteborg, har forbundet nå laget et alternativ for reise og overnatting. Dette er vesentlig billigere for de som ikke blir tatt ut på forbundets kvote.

I en epost til alle klubber, informerer forbundet ved generalsekretær, Jan Roger Skyttesæter, om alternative løsninger for de som reiser på egen regning. Det vil være et vesentlig rimeligere alternativ for de som ønsker å benytte seg av dette.

Alternativene

Alternativ A innebærer at du får en regning fra forbundet på 969 euro. Ved å velge dette tilbudet, benytter du deg av et offisielt deltakerhotell, hvor også alle som er tatt ut på forbundets kvote vil bo. Tilbudet inkluderer transport fra hotellet til banene samt tilsvarende fasiliteter som de skyttere som dekkes av forbundet vil få. Og oppfølging av lagleder. Reise til Gøteborg dekkes av den enkelte utøver som ikke reiser på forbundets kvote.

Velger man alternativ B, vil du få en regning fra forbundet på 300 euro. Denne prisen innebærer dobbel påmeldingsavgift. Ønsker man å være med på avslutnings party lørdag, så koster det 29 euro i tillegg.

Det betyr i praksis at man kan velge reisemåte og overnatting selv. Men forplikter seg samtidig til å holde kontakt med lagleder og de andre skytterne som deltar på forbundets regning og som har valgt alternativ A.

Skyttesæter oppfordrer de som velger denne løsningen til å organisere seg for et felles sted å bo og felles transport. Det forventes også at de velger en representant som stiller på møte med lagleder for å få nødvendig informasjon.

Trykk her for brevet fra forbundet: https://bit.ly/2IomTv6

Kommunikasjon

– Det må opprettes et system som sikrer at hvis det skjer endringer i programmet, sier Jan Roger Skyttesetær. Kommunikasjonen mellom «gruppen» og lagleder må være tett og god, for husk at når man ikke følger opplegget har man ingen rettigheter ovenfor arrangøren, sier han.

Om man velger den ene eller andre løsningen er valget bindende, og ingen refusjon vil bli gitt.

For de som blir tatt ut av UK, vil alle kostnader dekkes av forbundet.

Du må uansett melde fra om du velger alternativ A eller B før tidsfristen som er 8. juni. Dersom du ikke melder fra innen tidsfristen vil du bli fakturert 969 euro.

De som velger alternativ B, MÅ hente akkreditering senest søndag 16 september på et avtalt tidspunkt.

Offisiell trening og utstyrskontroll blir gjennomført mandag 17 september.

Tekst/Foto: Hilde Haldorhamn