Nedtellingen har startet

Dag(er)

:

Time(r)

:

Minutt(er)

:

Sekund(er)

Dette er åpningsordene på den offisielle nettsiden til årets arrangør av 3D EM. Nedtellingen til EM i Gøteborg har for alvor startet.

Europamesterskapet vil foregå i naturskjønne omgivelser rundt Gøteborg. Oppvarmingsrundene vil foregå på banen til Lindome Archery Club, en av de største  bueskytterklubbene i Sverige.

Kvalifikasjonsrundene vil ta plass på Bohus Festning som er Gøteborgs landemerke. Semifinaler og medaljefinalene vil finne sted på Trädgårdsforeningen (The Garden Society of Gothenburg.)

Arrangementet blir godt tilrettelag for både utøver og publikum.

Program

Mandag 17. september kl. 09.00 starter det hele med oppvarming og teknisk kontroll for alle utøvere. kl. 17.00 samme ettermiddag blir det offisiell åpning.

Tirsdag 18. september starter de innledende rundene, med 1. kvalifiseringsrunde. Onsdag 19. september, er det klart for 2. og siste innledende kvalifiseringsrunde. Ved poenglikhet vil det bli shootoff for å kvalifisere til videre deltakelse.

Torsdag 20. september er det individuell eliminasjon. De 16 beste utøverne etter de innledende rundene skyter om å bli blant de 4 beste som går videre til bronsjefinale, sølv og gullfinale, lørdag 22. september.

Fredag 21. september blir det skutt lageliminasjon hvor de fire beste lagene går videre til finalene som holdes lørdag 22. september.

Lørdag 22. september starter finalene allerede kl. 10.00 og holder på til ca kl. 17.00.

Kl. 1730 blir det offisiell premieseremoni og avslutning

Offisielle nettsider

Arrangøren har publisert de offisielle nettsidene https://www.3dec2018.se/

Her vil du finne alt fra program, startlister, presentasjon av utøvere, resultatservice og ikke minst masse flotte bilder. Får du ikke anledning til selv å delta, er det ikke noen grunn til at du ikke skal klare å få med deg dette arrangementet.

Det er også publisert en egen facebookside https://www.facebook.com/3DEC2018/ hvor det aktivt vil bli delt nyheter og hendelser fram mot og gjennom selve arrangementet.

Tekst: Hilde Haldorhamn

Foto: Peter Arlekrans